dijous, 22 d’octubre del 2015

Bases IV Concurs de còmic de 2015

IV CONCURS DE CòMIC
Del 1 de novembre al 30 de Novembre 2015
CREA UNA VINYETA DE CIÈNCIA FICCIÓ! Com t'imagines la teva CIUTAT ?

La llibreria Índex convoca el IV concurs de còmic a Vilassar de Mar amb el suport de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Biblioteca Municipal Ernest Lluch, Norma Editorial, Panini Comics, editorial Casals
El concurs està dotat de tres categories i tres premis:
Categoria Infantil (7-12 anys) PREMI lot còmics
Categoria Juvenil (13-17 anys) PREMI lot còmics
Categoria Adults (18-99 anys) PREMI 200 euros en efectiu i un lot de còmics.

L’objectiu del concurs és la creació d’una
VINYETA O ESCENA amb personatge/s inspirat en el tema de la ciència ficció, amb la finalitat d'acostar-nos al gènere narratiu  i de incentivar l’interés per la lectura, i pel món del còmic en general.

Les bases del concurs estaran disponibles al web de la llibreria Índex :http://llibreria-index.cat/ o al nostre blog http://llibreriaindex.blogspot.com.es/
Per recollir les bases impreses podeu dirigir-vos a : Llibreria Índex c/Miquel Borotau, 8-10 i Biblioteca Municipal Ernest Lluch, c/Sta, Eulàlia, 66-80 Vilassar de Mar
Organitza: Llibreria Index


Amb el suport de:l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Biblioteca Municipal Ernest Lluch, Norma Editorial, Panini Comics, editorial Casals

Bases
1.El concurs és obert a tothom

2. Tema:  La creació i el disseny d'una escena, en format vinyeta , amb text i bafarades o sense, mostrant l'escenari i el/els personatge/es dins l'escena. La vinyeta o escena ha d'estar inspirada en la ciència-ficció, amb personatge/s, situats a qualsevol epòca, amb l’estil còmic o Manga. La vinyeta ha de ser original i inventada, no està permès copiar, els treballs hauran de ser inèdits i no premiats en altres concursos.
3. Presentació: El concurs accepta tota mena de tècniques. L’estil pot ser lliure, sempre dins dels paràmetres del còmic o Manga. Si els treballs són en format digital, s’hauran de presentar impresos. Els participants hauran de presentar dins un sobre:
- El treball en format Din- A4, o bé din A3 amb paper de dibuix - Un sobre tancat que contingui les dades personals (nom i cognoms, adreça, telèfon i adreça electrònica).

4.Plaç : Els treballs sol·licitats s’hauran de fer arribar dins el termini establert,(1 de Novembre fins el 30 de Desembre) no s’acceptaran treballs fora de termini. Els treballs es poden entregar a la Llibreria Índex c/Miquel Borotau, 8-10 i Biblioteca Municipal Ernest Lluch, c/Sta, Eulàlia, 66-80 Vilassar de Mar
5. Jurat: El jurat estarà format per persones relacionades amb el món del Còmic, l’edició i la cultura i l'educació. Es valorarà molt la creativitat en la creació, el traç en el dibuix, la pulcritud, el missatge, i els acabats.
6.Lliurament Premis: El resultat del concurs es farà públic divendres 11 de Desembre en el lliurament de premis, que tindrà lloc després de la presentació del llibre Fanhunter, Alex Santaló i Cels Piñol de Panini Còmics, que començarà a a les 19:30h a la sala d’actes de Biblioteca Municipal Ernest Lluch c/ Sta. Eulàlia,66-80 Vilassar de Mar. amb la col·laboració de la regidoria de cultura, Norma Editorial, Panini Còmics, Editorial Casals.
8.Exposició: Els treballs presentats en el IV concurs de Còmic de la llibreria Índex s’exposaran a la Biblioteca Municipal Ernest lluch, de Vilassar de Mar, c/ Sta eulàlia del 4 al 12 de Desembre. L’organització es reserva el dret d’exposar una selecció dels treballs presentats, segons veredicte del jurat.
9. El treballs originals que s’hagin presentat es podran recollir a la llibreria Índex, a partir del 15 de Gener. L’organització és reserva el dret a la reproducció o difusió dels originals dels tres treballs guanyadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada