dijous, 28 de maig del 2015

El Regal, Agnès Laroche/ Stéphanie Augusseau





De vegades t'arriba un conte i quedes enamorat, doncs és el que em va passar quan vaig veure la portada de "El Regal". Un nen assegut al costat d'un regal amb les galtes enceses.També perquè la paraula regal, m'agrada especialment. 


Les il·lustracions són de traç delicat i simple, fetes amb llapis i alguns detalls de color, i transmeten perfectament la tendresa i la sensibilitat d’aquest conte.
El Nil entra de puntetes al despatx del seu pare per estar segur que el regal segueix amagat dalt l’armari, cada dia que passa, s’enfila feliçment dalt l’escala per admirar-lo, mira el seu llaç, el seu color blau, el sacseja suaument, molt suaument, per sentir el seu so.
El Nil no pot pensar en res més que en el regal… L’espera, la paciència, l'emoció i la generositat, no puc dir-vos més que el final és preciós.



El Regal
Agnès Laroche
Il·lustracions Stéphanie Augusseau
Tramuntana editorial

Títol original, Le Cadeau



Stéphanie Augusseau estudiar història de l'art. Després va entrar a l'Institut Superior d'Arts Aplicades de Paris , on va estudiar disseny gràfic i comunicació visual per perfeccionar el seu domini de la imatge. Sovint treballa amb tècniques tradicionals ( acrílic , gouache , aquarel·la , llapis, tinta xinesa ... ) Viu amb la seva família a Brest.

Agnès Laroche viu a Angoulème. Instal·lada en unes petites golfes, escriu amb gran plaer novel·les i contes per als més petits. Ha publicat uns deu títols, però compte amb no quedar-se aquí. Publicarà més llibres.

Ressenya : Blanca Ros @llibreriaindex

Si no coneixeu els llibres il·lustrats tant bonics que edita Tramuntana, aquí podeu navegar per el seu catàleg:  http://www.tramuntanaeditorial.com/es/
De les mateixes autores: Si jo fos gran i fort… http://www.tramuntanaeditorial.com/ca/llibres/si-jo-fos-gran-i-fort-detail
 
Perquè sí http://www.tramuntanaeditorial.com/es/libros/porque-si-detail

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada