dimarts, 2 de maig del 2017

EDITORIAL DEL MES DE MAIG



Cossetània Edicions és una editorial amb seu a Valls creada l'any 1996. Aquesta editorial neix en el sí de l'empresa Imatge-9, SL, que es dedicava a treballs de comunicació però també tenia una divisió de treball de serveis editorials, de manera que es van començar a editar llibres sota el segell de Cossetània Edicions.
Actualment Cossetània Edicions disposa d'un catàleg de més 1.200 títols repartits en una quarantena de col·leccions i edita un centenar de títols l'any. Alguns llibres de l'editorial han obtingut diverses distincions.
Cossetània és una editorial generalista de totes formes en el catàleg hi destaquen per la seva importància les col·leccions que fan referència a excursionisme, turisme, cuina, natura, cultura popular, esports, narrativa i assaig entre altres temàtiques.
L'any 2008 Cossetània conjuntament amb Angle Editorial i Bromera Edicions van crear l'empresa Editors Indepedents en Català, SL, amb la volutat de sumar esforços per posicionar-se comercialment millor en el mercat i per portar a terme iniciatives en el nou món digital. D'aquesta manera el mes de novembre del 2009 van posar en marxa el primer portal de llibres electrònics en català www.edi.cat. A més a més, el gener del 2010 les tres empreses editorials van crear la plataforma comercial Xarxa de Llibres per tal de comercialitzar conjuntament els seus fons editorials a les comarques de parla catalana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada