dimarts, 29 de setembre del 2015

3 Novetats d'Octubre Infantil



SÓC UN CONILL

RISOM, OLE

LA LATADESAL

Un clàssic de la literatura infantil mai abans traduït. Il·lustrat pel geni Richard Scarry. El seu primer llibre sobre aquest personatge, un conill que descriu les estacions de l'any. La seva particular visió, dolç i precisa, a més de les il·lustracions que inunden les pàgines et commouran.


http://www.llibreria-index.cat/product/120899/soc-un-conill









IMAGINA

TRAMUNTANA

L'Ariadna té un peluix súper: Un hipopòtam amb qui ha viscut fantàstiques aventures. Un dia al matí, però com quiet, inert?

http://www.llibreria-index.cat/product/120926/imagina











CASA DELS RATOLINS

SCHAAPMAN, KARINA

BLACKIEBOOKS


Endinsa't en el món en miniatura de la Casa dels Ratolins, una casa que no s?assembla a cap altra!El Sam és el millor amic de la Júlia. La Júlia és la millor amiga del Sam. El Sam és SUPERtímid. La Júlia és SUPERcuriosa. Junts viuen una pila d?aventures a la Casa dels Ratolins, i també es fiquen en ...

http://www.llibreria-index.cat/product/120897/casa-dels-ratolins










BON VIATGE, PETITÓ!

ALEMAGNA, BEATRICE

A BUEN PASO


Un nen es prepara per sortir de viatge. No sabem on va, però sabem que ha d'anar lluny. Es prepara de manera minuciosa, com si seguís un ritual precís en el qual participen la mamà, el papà i fins el gat.Un petit i delicat llibre per acompanyar cada nit el lector cap al món dels somni. Un petit llibre en el qual cada acció és important.

http://www.llibreria-index.cat/product/120938/bon-viatge-petito

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada